Reklama

Grecka przygoda GCE – staże zawodowe…

Jedna z nich dla technikum żywienia to wizyta w lokalnej tawernie, gdzie uczniowie nauczyli się przyrządzać tradycyjną grecką zapiekankę – musakę, a następnie wybrali się w podróż pizzową, gdzie poznali tajniki robienia tego pysznego dania.

 

Handlowcy odbyli praktykę w chłodni Sketos, gdzie zapoznali się z obsługą maszyn i pakowaniem towarów, a także odwiedzili firmę, produkującą sery feta. Zapoznali się tam z zasadami produkcji i sprzedaży.

 

Mechanicy odwiedzili salon Skody w Larisie. Podziwiali samochody elektryczne, uczestniczyli w ćwiczeniach w hali napraw i lakierni.

 

Wojciech Kiełbasa

Dyrektor Gostynińskiego Centrum Edukacyjnego

 

1gr

 

gr

 

3gr

 

4gr

 

Więcej o autorze / autorach:
Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

bezchmurnie

Temperatura: 1°C Miasto: Gostynin

Ciśnienie: 1015 hPa
Wiatr: 7 km/h

Ogłoszenia
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama